TIP EEN VRIEND, WIN EEN VERBLIJF BIJ BUNK

Van je vrienden moet je het hebben. Voor BUNK geldt zelfs dat we het ook van jouw vrienden moeten hebben. Want we hebben heel wat vacatures open staan en die vullen we natuurlijk het liefste in met vrienden van vrienden. Weet jij de juiste match aan te dragen? Dan leggen wij je in de watten met de complete BUNK ervaring, inclusief diner, drankjes, overnachting én ontbijt, voor twee!

MEEDOEN?

Vul dit formulier in met je naam, je email, de contactgegevens van je vriend en de bijpassende vacature. Vergeet niet aan je vriend te vertellen dat we gaan bellen! Gaat hij/zij/x voor ons aan de slag? Dan komen we bij je terug om je compleet verzorgde nacht bij BUNK te boeken. Boeken kan tot uiterlijk 1 Maart, 2022.

BUNK WITH US

BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door betaalbare luxe kamers te combineren met slim ontworpen privé pods. We hebben twee monumentale kerken omgebouwd tot ontmoetingsplek voor reizigers, buurtbewoners en artiesten. Werkelijk iedereen is welkom op de evenementen in ons duurzame restaurant en in de andere gemeenschappelijke ruimtes.

Bij BUNK is comfort en design ook toegankelijk voor mensen zonder dikke portemonnee. Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden en onze gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. En met een team van persoonlijkheden dat de kunst verstaat om topservice te verlenen en toch zichzelf te blijven.

Dit team maakt het verhaal van onze gasten. Zonder hen zou BUNK enkel een mooie plek zijn, zonder ziel. De meesten van ons wonen in de stad. En we houden ervan om de geheime feestjes en onbekende plekjes van onze stad met de gasten te delen. Werkervaring in de hotelsector is bij ons geen harde eis. Wat we wel gemeenschappelijk hebben, is dat we er echt van genieten om anderen te helpen. 

BUNK RESTAURANT

In het restaurant van BUNK komen design, kunst en verwondering samen. Onze gasten eten in de oude kerkzaal aan de lange tafels, omgeven door kunstwerken. Naast de betere lokale speciaalbieren serveren wij met trots ons eigen BUNK pils.   

We koken werelds, maar met zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Losjes geïnspireerd op de wereldkeuken, maar met een eigen twist. Gasten kunnen kiezen uit duurzame vlees- en visgerechten, die ook bijna allemaal vegetarisch te bestellen zijn.

Ons restaurant is 18 uur per dag open, elke dag. Vanaf 7 uur serveren wij ons stadsontbijt. Gedurende de dag bieden wij ZZP’ers een gratis werkplek. BUNK is een fijne plek om af te spreken, een inspirerende plek om te werken en een ontspannende plek om de werkdag af te sluiten met een drankje. Reservations Traineeship - BUNK Hotels
OFFICE
Keuken BBL leering (FT) | BUNK Amsterdam (opening)
KITCHEN
Keuken medewerker (FT/PT) | BUNK Amsterdam (opening)
KITCHEN
Zelfstandig werkend kok (FT/PT) | BUNK Amsterdam (opening)
KITCHEN
Bar/barista crew (FT/PT) | BUNK Amsterdam (opening)
RESTAURANT
Medewerker bediening (FT/PT) | BUNK Amsterdam (opening)
RESTAURANT
Medewerker housekeeping (PT/FT) | BUNK Amsterdam (opening)
HOTEL
Housekeeping mdw (FT/PT) - BUNK Utrecht
HOUSEKEEPING
Restaurant Supervisor FT - BUNK Utrecht
RESTAURANT
Finance stage
FINANCE
Zelfstandig Werkend Kok (FT/PT) - BUNK Utrecht
KITCHEN
Medewerker Bediening FT/PT - BUNK Utrecht
RESTAURANT
Ontbijtkok / Ontbijtchef | BUNK Amsterdam (opening)
KITCHEN

BUNK BENEFITS

  • SALARIS VAN MINIMAAL 5% BOVEN DE HORECA CAO
  • FLEXIBELE WERKTIJDEN
  • 25% KORTING OP ETEN & DRINKEN
  • DAGELIJKS MAALTIJDEN, ONEINDIG VEEL KOFFIE EN THEE
  • TRAINING & DOORGROEIMOGELIJKHEDEN
  • NIEUWE NEDERLANDSE KETEN
  • CULTURELE EVENTS
  • EPIC STAFF PARTIES
  • GEEN UNIFORM

BUNK 7 WONDERS

Bij ons gaan de dingen net iets anders dan bij andere hotels. Om ons team bij elkaar te krijgen en op volle kracht te laten draaien, hebben we op onze wereldreizen 7 wonderlijke basisprincipes verzameld die bepalen hoe we onze zaak runnen. Een goede zaak. Ook voor onze collega's.

GASTVRIJHEID 

Voor ons is gastvrijheid geen industrie, maar een motivatie. Gastvrij, dat is wat wij gewoon zijn. Niet omdat we dat op een school hebben geleerd, maar omdat we ergens in de wereld ooit ruimhartige gastvrijheid hebben ervaren. Aan ons nu de beurt om die terug te geven. Klinkt dat herkenbaar?

VERTROUWEN 

Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. En ook zijn collega’s. We vertrouwen erop dat je een betere gastheer bent als je gewoon jezelf mag zijn. Behandel de gasten dus maar op jouw manier. En als we het hebben over de bedrijfscultuur, bedoelen wij daarmee dat we het allemaal samen moeten doen. Bij ons vind je General Manager aan dezelfde lunchtafel als onze Housekeepers. Van directeur tot afwasser tot bartender, iedereen maakt de beleving van BUNK.

FOUTEN 

Bij ons werken mensen. En mensen maken fouten. Zeker als ze initiatief tonen. Dus fouten maken, dat hoort bij ons werk. Zolang je maar van je fouten wil leren, hebben we liever dat je ze achteraf oplost dan dat je je assertieve instelling helemaal laat varen.

PASSIE 

Wat jou beweegt, zal ook anderen bewegen. Of je nou foodie muziekfreak, of een workaholic bent. Jij hebt gewoon een ontzettende grote passie voor je vak. Het klinkt misschien suf maar wij zoeken vakmensen die horeca nog zien als een ambacht. En als jij je vrij voelt om die passie met onze gasten te delen, wordt zijn beleving waarschijnlijk een stuk interessanter. En persoonlijker.

BETROKKENHEID 

Wij zoeken mensen met mooie levensverhalen, die betrokkenheid tonen in de mens en betrokken willen zijn bij BUNK. Dit betekent voor ons niet dat je de juiste diploma’s nodig hebt, maar dat je weet te verbinden en te verwonderen, zodat jij de gasten een onvergetelijke tijd kan bezorgen.

CULTUUR 

BUNK kan niet zonder cultuur. Wij waarderen onze relaties met lokale kunstenaars. zonder kunst – groot of klein – wordt het leven een saaie boel. Of zoals we ooit ergens op een muur hebben gelezen: without art, the earth would just be ‘eh’.

TEAMWORK 

Individuele vrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn ook deel van een team. Dus respecteren we elkaar terwijl we toewerken naar een gezamenlijk doel. We staan elke dag open voor verandering en we staan altijd voor elkaar klaar. In voor- en tegenspoed.


BEKIJK ONZE VIDEO