Overslaan naar content

werk met ons

WAT Je ZOEKT is opzoek NAAR JOU

Als je overweegt om je bij het team van Bunk aan te sluiten, dan heb je waarschijnlijk ons verhaal gelezen. Over hoe we onszelf en een beetje gek zijn, en hoe we verwondering in een woestijn gevonden hebben. Over onze droom en dit te vormen tot Bunk. Om eerlijk te zijn, is er geen manier waarop we onze droom kunnen verwezenlijken zonder jou, onze toekomstige collega.

Teamwork Makes the Dream Work

Zonder ons team zouden onze locaties slechts locaties zijn, zonder ziel. Niet iedereen in ons team heeft werkervaring in de hotelsector. Het enige dat we allemaal gemeen hebben, is dat we echt genieten van anderen helpen. De meesten van ons wonen in de stad waarin we werken en we vinden het geweldig om onze gasten tips te geven over wat te doen en waar naartoe te gaan.

Perks

Fitness korting

Mental health support

Training en groei kansen

Geen uniformen

epic staff parties

Personeelskorting

KUn je niet je droombaan vinden?

Wil je heel graag bij ons werken alleen staat de vacature voor de functie waarop jij zou willen solliciteren niet open? Bij Bunk vinden we dat iedereen de kans moet krijgen om hun verhaal over hun passie te kunnen delen. Deel daarom jouw verhaal in een motivatiebrief, waarin staat waarom jij graag bij ons wil komen werken en op welke afdeling & hotel. Dan kunnen we samen kijken naar wat er mogelijk is bij Bunk!

VACATURES

Amsterdam

Finance Controller bij Bunk
Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Housekeeper bij Bunk Amsterdam
Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Ontbijt Kok bij Bunk Amsterdam
Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland