Skip to content

Open vacature

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandOPEN SOLLICITATIE

Functieomschrijving

Wil je heel graag bij ons werken, maar staat de vacature voor de functie waarop jij zou willen solliciteren niet open? Dan heb je geluk: Bij Bunk vinden we namelijk dat iedereen de kans moet krijgen om hun verhaal te kunnen delen. Vertel ons daarom jouw verhaal, we horen graag wat jouw passie is, waarom jij graag bij ons wil komen werken en op welke afdeling & hotel (of bij het supportteam). Laten we samen kijken naar wat er mogelijk is bij Bunk!


OVER BUNK

In Bunk’s monumentale kerken vind je een kruising tussen een hostel, een hotel, een restaurant, een gemeenschappelijke ruimte, een kunstgalerie, een culturele evenementen locatie, een juweel voor reizigers en een lokaal favoriet. Ver van je typische gastvrijheidsconcept. Ons merk is gebouwd op persoonlijkheid, verbinding en verhalen en ons team bestaat uit mensen vanuit alle lagen van de bevolking. In plaats van uitgebreide ervaring heeft ons team de liefde voor andere en het helpen van anderen gemeen. Of dit nu is door hen te wijzen naar de beste ervaringen in onze steden of het creëren van de beste ervaring op hun bord.


OVER BUNK AMSTERDAM

We hebben de historische Sint Ritakerk in Amsterdam Noord omgebouwd tot een bruisende ontmoetingsplek. Op een typische dag zit ons restaurant (en terras, in de zomer) vol met gasten die genieten van gerechten van over de hele wereld, bereid met zo veel mogelijk lokale ingrediënten (en natuurlijk met de typische Bunk-twist). Terwijl ons hotel vol zit met backpackers die voor een budgetvriendelijke prijs een wat slaap inhalen in een van onze pods, cultuurliefhebbers die profiteren van onze gratis evenementen, podcastmakers en producenten die het volgende grote project opnemen in onze studio. Daarnaast zijn er ook nog een aantal nieuwsgierige reizigers die door onze gangen dwalen, op weg naar avonturen voordat ze terugkeren naar hun kamers.


OVER BUNK UTRECHT

Dicht bij het Centraal Station hebben we de Westerkerk in Utrecht omgebouwd tot een bruisende ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt en van ver weg. Op een typische dag is onze monumentale kerkzaal gevuld met gasten die genieten van gerechten van over de hele wereld, bereid met zo veel mogelijk lokale ingrediënten (met een Bunk-twist, natuurlijk), flexwerkers die de laatste details van hun projecten afronden backpackers die voor een klein prijsje wat slaap inhalen in onze pods, cultuurliefhebbers die profiteren van onze gratis evenementen en nieuwsgierige reizigers, op weg naar avonturen voordat ze terugkeren naar hun kamers.

Vereisten

Je vindt Bunk leuk!

of