Skip to content

Medewerker Bediening bij Bunk Amsterdam

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandRESTAURANT

Functieomschrijving

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat is het restaurant gevuld met gasten. Hotelgasten beginnen hun dag met een heerlijk ontbijt en lokale bewoners genieten 's avonds van onze culturele evenementen onder het genot van een glas van ons eigen gebrouwen Bunk bier. De gerechten die wij serveren zijn herkenbaar vanuit alle hoeken van de wereld, maar dat betekent niet dat de ingrediënten ook van ver komen. Sterker nog, we gebruiken zo veel mogelijk duurzame ingrediënten uit de regio. Gasten kunnen genieten van deze bijzondere gerechten met een verrassende culinaire twist, terwijl zij in goed gezelschap van bekenden en onbekenden, aan onze lange tafels zitten.


OVER JOU

Een medewerker in de bediening kan het verschil maken tijdens een ervaring van een gast in een restaurant. En jij bent die persoon die altijd klaar staat om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Je bent snel en houdt ervan om contact te maken, je maakt regelmatig snel vrienden met wie er aan jouw tafel zit. Je hebt een goed geheugen, zodat je gemakkelijk onze gerechten kunt uitleggen en de beste aanbevelingen kunt geven op basis van een kort gesprek. Chaos is niet standaard in het restaurant, maar jij kan er goed mee omgaan en door een stap terug te doen breng jij weer rust. Fouten maken mag. En tijdens jouw shift breek je misschien wel eens een glas, misschien wel eens twee. Maar je staat altijd klaar om de puinhoop weer op te ruimen en gefocust verder te gaan. Het allerbelangrijkst is dat je weet hoe je een indruk achterlaat bij de gasten- en een goede, dat wel.


OVER BUNK

In de monumentale kerken van Bunk vind je een fascinerende mix tussen een hostel, een hotel, een restaurant, een gemeenschappelijke ruimte, een kunstgalerie, een culturele evenementenlocatie, een reizigersparel en een favoriet bij de buurtbewoners. Zeker geen traditioneel hospitality concept dus. Ons merk is vooral gebouwd rondom persoonlijkheid, verbinding en verhalen. Eerder dan jarenlange werkervaring, hebben onze teamleden vooral gemeen dat ze van mensen houden en hen graag helpen. Of dit nu is door het delen van hun mooiste en beste tips voor een bezoek aan onze steden of door de beste ervaring op hun bord te creëren.


OVER BUNK AMSTERDAM

We hebben de historische Sint Ritakerk in Amsterdam Noord omgebouwd tot een bruisende ontmoetingsplek. Op een typische dag zit ons restaurant (en terras, in de zomer) vol met gasten die genieten van gerechten van over de hele wereld, bereid met zo veel mogelijk lokale ingrediënten (en natuurlijk met de typische Bunk-twist). Terwijl ons hotel vol zit met backpackers die voor een budgetvriendelijke prijs een wat slaap inhalen in een van onze pods, cultuurliefhebbers die profiteren van onze gratis evenementen, podcastmakers en producenten die het volgende grote project opnemen in onze studio. Daarnaast zijn er ook nog een aantal nieuwsgierige reizigers die door onze gangen dwalen, op weg naar avonturen voordat ze terugkeren naar hun kamers.


BENEFITS

  • Goed salaris boven horeca CAO
  • Flexibele werktijden
  • Dagelijkse maaltijden en oneindig veel koffie en thee
  • Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen
  • Korting op een sportabonnement
  • Korting bij Bunk op eten, drinken en slapen (in alle vestigingen)
  • Gratis toegang tot de culturele events van Bunk
  • Maandelijkse MaMiBo
  • Toegang tot OpenUp - support voor mentale gezondheid

Vereisten

Je vindt Bunk leuk!

of