Overslaan naar content

Zelfstandig Werkend Kok bij Bunk Amsterdam

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
KITCHEN

Functieomschrijving

Bij Bunk zit het restaurant vol met gasten van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Hotelgasten beginnen hier hun dag met een heerlijk ontbijt en buurtbewoners genieten 's avonds van onze culturele evenementen. De gerechten op ons menu, geïnspireerd door de kerk die wij ons thuis noemen, worden gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten bereid op traditionele wijze: gerookt, gezouten, ingelegd, gemarineerd en gestoofd. Verse producten vormen de kern van elk gerecht, dat we rechtstreeks vanuit ons hart bereiden. Onze gasten genieten van hun eten aan onze lange tafels, perfect om vrienden te ontmoeten of om nieuwe vrienden te maken. 


OVER JOU

Zoals ze zeggen: liefde gaat door de maag en jij laat graag de gasten verliefd worden op Bunk. Je bent een echte foodie en een mensenmens die niet kan wachten om je vaardigheden te laten zien vanuit onze open keuken. Je voelt je zelfverzekerd genoeg om zelfstandig te werken en helpt ook graag wanneer dat nodig is. Oh, en je bent natuurlijk niet bang voor een beetje smaak.


OVER BUNK

In de monumentale kerken van Bunk vind je een fascinerende mix tussen een hostel, een hotel, een restaurant, een gemeenschappelijke ruimte, een kunstgalerie, een culturele evenementenlocatie, een reizigersparel en een favoriet bij de buurtbewoners. Zeker geen traditioneel hospitality concept dus. Ons merk is vooral gebouwd rondom persoonlijkheid, verbinding en verhalen. Eerder dan jarenlange werkervaring, hebben onze teamleden vooral gemeen dat ze van mensen houden en hen graag helpen. Of dit nu is door het delen van hun mooiste en beste tips voor een bezoek aan onze steden of door de beste ervaring op hun bord te creëren.


OVER BUNK AMSTERDAM

We hebben de historische Sint Ritakerk in Amsterdam Noord omgetoverd tot een levendige ontmoetingsplek, zoals het vroeger ook altijd was. Op een typische dag zit ons restaurant (en terras, in de zomer) vol met gasten die genieten van gerechten die gemaakt worden met lokale en seizoensgebonden ingrediënten die op een traditionele manier worden bereid: gerookt, gepekeld, gemarineerd en gestoofd. Terwijl ons hotel vol zit met een mengeling van backpackers die betaalbaar slapen in een van onze pods, cultuurliefhebbers die genieten van gratis evenementen, podcastmakers en producenten die het volgende grote project opnemen in onze studio. En niet vergeten nog een aantal nieuwsgierige reizigers die door onze gangen struinen, op zoek naar avonturen voordat ze terugkeren naar hun kamers.


BENEFITS

  • Flexibele werktijden
  • Dagelijkse maaltijden en oneindig veel koffie en thee
  • Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen
  • Korting op een sportabonnement
  • Korting bij Bunk op eten, drinken en slapen (in alle vestigingen)
  • Gratis toegang tot de culturele events van Bunk
  • Maandelijkse MaMiBo
  • Toegang tot OpenUp - support voor mentale gezondheid

Vereisten

Je vindt Bunk leuk!

of