Overslaan naar content

Ontbijt Kok bij Bunk Utrecht

Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
KITCHEN

Functieomschrijving

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat is het restaurant gevuld met gasten. De gerechten die wij serveren zijn herkenbaar vanuit alle hoeken van de wereld, maar dat betekent niet dat de ingrediënten ook van ver komen. Sterker nog, we gebruiken zo veel mogelijk duurzame ingrediënten uit de regio. Gasten kunnen genieten van deze bijzondere gerechten met een verrassende culinaire Bunk-twist terwijl zij in goed gezelschap van bekende en onbekenden, aan onze lange tafels zitten. Bijna elk gerecht is ook vegetarisch te bestellen op deze manier willen we niet alleen lekker eten aanbieden, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. En dat allemaal tegen een betaalbare prijs.


OVER JOU

Zoals ze zeggen: liefde gaat door de maag en jij laat graag de gasten verliefd worden op Bunk. Je bent een echte foodie en een mensenmens die niet kan wachten om je vaardigheden te laten zien vanuit onze open keuken. Jij vindt het geen probleem om vroeg op te staan om ervoor te zorgen dat de (hotel)gasten hun dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt. Je voelt je zelfverzekerd genoeg om zelfstandig te werken en helpt ook graag wanneer dat nodig is. Oh, en je bent natuurlijk niet bang voor een beetje smaak.


OVER BUNK

In de monumentale kerken van Bunk vind je een fascinerende mix tussen een hostel, een hotel, een restaurant, een gemeenschappelijke ruimte, een kunstgalerie, een culturele evenementenlocatie, een reizigersparel en een favoriet bij de buurtbewoners. Zeker geen traditioneel hospitality concept dus. Ons merk is vooral gebouwd rondom persoonlijkheid, verbinding en verhalen. Eerder dan jarenlange werkervaring, hebben onze teamleden vooral gemeen dat ze van mensen houden en hen graag helpen. Of dit nu is door het delen van hun mooiste en beste tips voor een bezoek aan onze steden of door de beste ervaring op hun bord te creëren.


OVER BUNK UTRECHT

Dicht bij het Centraal Station hebben we de Westerkerk in Utrecht omgebouwd tot een bruisende ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt en van ver weg. Op een typische dag is onze monumentale kerkzaal gevuld met gasten die genieten van gerechten van over de hele wereld, bereid met zo veel mogelijk lokale ingrediënten (met een Bunk-twist, natuurlijk), flexwerkers die de laatste details van hun projecten afronden backpackers die voor een klein prijsje wat slaap inhalen in onze pods, cultuurliefhebbers die profiteren van onze gratis evenementen en nieuwsgierige reizigers, op weg naar avonturen voordat ze terugkeren naar hun kamers.


BENEFITS

  • Goed salaris boven horeca CAO
  • Flexibele werktijden
  • Dagelijkse maaltijden en oneindig veel koffie en thee
  • Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen
  • Korting op een sportabonnement
  • Korting bij Bunk op eten, drinken en slapen (in alle vestigingen)
  • Gratis toegang tot de culturele events van Bunk
  • Maandelijkse MaMiBo
  • Toegang tot OpenUp - support voor mentale gezondheid

Vereisten

Je vindt Bunk leuk!

of