Skip to content

Host bij Bunk Amsterdam

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandFRONT OFFICE

Functieomschrijving

Niet zo ver in Amsterdam Noord vind je Bunk. In ons hotel zijn er 106 kamers en nog een hostel gedeelte wat bestaat uit unieke en innovatieve pods, waar wij gasten ontvangen van over de hele wereld voor een betaalbare prijs. Niet alleen bij gasten van ver weg is Bunk geliefd, maar ook bij mensen uit de buurt. Wie er ook naar Bunk komt, elke gastervaring bij begint bij onze host. Op het moment dat ze binnenkomen worden ze niet tegengehouden door een massale receptiebalie. In plaats daarvan kunnen gasten zichzelf inchecken, terwijl onze hosts rondlopen om hen te helpen, eventuele vragen te beantwoorden die ze over Bunk hebben en hen te wijzen op de beste plekken in de stad.


OVER JOU

De eerste indruk telt, en daar ben jij goed in. Jij bent zeker niet verlegen, je bent juist enthousiast en zo verwelkom jij de gasten. Vanaf het moment dat ze binnenkomen zorg jij voor een wow-effect. Jouw sociale vaardigheden zijn van topklasse: je weet precies hoe je gasten het gevoel kunt geven dat ze de belangrijkste persoon ter wereld zijn, of je ze nu ergens bij helpt of gewoon een leuk praatje maakt. Je kent de stad als je broekzak en weet de beste hotspots en verborgen pareltjes, dus je doet altijd de beste aanbevelingen. Je werkt goed samen met anderen, jij en je collega's hebben altijd plezier in het creëren van geweldige ervaringen voor de gasten. Je bent ook goed in multitasking, je kunt een koel hoofd houden, zelfs als er veel gaande is. Last but not least, je hebt nog nooit een klacht gehad die je niet aankon. Dit zie je als een uitdaging en weet klachten zo te draaien dat gasten altijd weer tevreden vertrekken.


OVER BUNK

In de monumentale kerken van Bunk vind je een fascinerende mix tussen een hostel, een hotel, een restaurant, een gemeenschappelijke ruimte, een kunstgalerie, een culturele evenementenlocatie, een reizigersparel en een favoriet bij de buurtbewoners. Zeker geen traditioneel hospitality concept dus. Ons merk is vooral gebouwd rondom persoonlijkheid, verbinding en verhalen. Eerder dan jarenlange werkervaring, hebben onze teamleden vooral gemeen dat ze van mensen houden en hen graag helpen. Of dit nu is door het delen van hun mooiste en beste tips voor een bezoek aan onze steden of door de beste ervaring op hun bord te creëren.


OVER BUNK AMSTERDAM

We hebben de historische Sint Ritakerk in Amsterdam Noord omgebouwd tot een bruisende ontmoetingsplek. Op een typische dag zit ons restaurant (en terras, in de zomer) vol met gasten die genieten van gerechten van over de hele wereld, bereid met zo veel mogelijk lokale ingrediënten (en natuurlijk met de typische Bunk-twist). Terwijl ons hotel vol zit met backpackers die voor een budgetvriendelijke prijs een wat slaap inhalen in een van onze pods, cultuurliefhebbers die profiteren van onze gratis evenementen, podcastmakers en producenten die het volgende grote project opnemen in onze studio. Daarnaast zijn er ook nog een aantal nieuwsgierige reizigers die door onze gangen dwalen, op weg naar avonturen voordat ze terugkeren naar hun kamers.


BENEFITS

  • Goed salaris boven horeca CAO
  • Flexibele werktijden
  • Dagelijkse maaltijden en oneindig veel koffie en thee
  • Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen
  • Korting op een sportabonnement
  • Een goede pensioenregeling
  • Korting bij Bunk op eten, drinken en slapen (in alle vestigingen)
  • Gratis toegang tot de culturele events van Bunk
  • Maandelijkse MaMiBo
  • Toegang tot OpenUp - support voor mentale gezondheid

Vereisten

Je vindt Bunk leuk!

of

=