Skip to content

Nacht Host bij Bunk Utrecht

Utrecht, Utrecht, NederlandFRONT OFFICE

Functieomschrijving

In het centrum vind je Bunk. In ons hotel zijn er 45 kamers en nog een hostel gedeelte wat bestaat uit unieke en innovatieve pods, waar wij gasten ontvangen van over de hele wereld voor een betaalbare prijs. Niet alleen bij gasten van ver weg is Bunk geliefd, maar ook bij mensen uit de buurt. Wie er ook naar Bunk komt, elke gastervaring bij begint bij onze host. Op het moment dat ze binnenkomen worden ze niet tegengehouden door een massale receptiebalie. In plaats daarvan kunnen gasten zichzelf inchecken, terwijl onze hosts rondlopen om hen te helpen, eventuele vragen te beantwoorden die ze over Bunk hebben en hen te wijzen op de beste plekken in de stad.


OVER JOU

De eerste indruk telt, en daar ben jij goed in. Of je nou iemand tegenkomt aan het einde van hun avond of aan het begin van hun dag. Jij bent zeker niet verlegen, je bent juist enthousiast en zo verwelkom jij de gasten. Vanaf het moment dat ze binnenkomen zorg jij voor een wow-effect. Jouw sociale vaardigheden zijn van topklasse: je weet precies hoe je gasten het gevoel kunt geven dat ze de belangrijkste persoon ter wereld zijn, of je ze nu ergens bij helpt of gewoon een leuk praatje maakt. Je kent de stad als je broekzak en weet de beste hotspots en verborgen pareltjes, dus je doet altijd de beste aanbevelingen. Jij bent een nachtbraker, dus je werkt het beste als de meeste mensen slapen. Terwijl het hotel rustig is, ben jij druk aan het werk en multitask je als een pro om ervoor te zorgen dat gasten de best mogelijke ervaring hebben. Op het moment dat er onverwachtse dingen gebeuren ben je niet bang. Je staat altijd klaar om actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat onze gasten veilig zijn. Last but not least, je hebt nog nooit een klacht gehad die je niet aankon. Dit zie je als een uitdaging en weet klachten zo te draaien dat gasten altijd weer tevreden vertrekken.


OVER BUNK

In de monumentale kerken van Bunk vind je een fascinerende mix tussen een hostel, een hotel, een restaurant, een gemeenschappelijke ruimte, een kunstgalerie, een culturele evenementenlocatie, een reizigersparel en een favoriet bij de buurtbewoners. Zeker geen traditioneel hospitality concept dus. Ons merk is vooral gebouwd rondom persoonlijkheid, verbinding en verhalen. Eerder dan jarenlange werkervaring, hebben onze teamleden vooral gemeen dat ze van mensen houden en hen graag helpen. Of dit nu is door het delen van hun mooiste en beste tips voor een bezoek aan onze steden of door de beste ervaring op hun bord te creëren.


OVER BUNK UTRECHT

Dicht bij het Centraal Station hebben we de Westerkerk in Utrecht omgebouwd tot een bruisende ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt en van ver weg. Op een typische dag is onze monumentale kerkzaal gevuld met gasten die genieten van gerechten van over de hele wereld, bereid met zo veel mogelijk lokale ingrediënten (met een Bunk-twist, natuurlijk), flexwerkers die de laatste details van hun projecten afronden backpackers die voor een klein prijsje wat slaap inhalen in onze pods, cultuurliefhebbers die profiteren van onze gratis evenementen en nieuwsgierige reizigers, op weg naar avonturen voordat ze terugkeren naar hun kamers.


BENEFITS

  • Goed salaris boven horeca CAO
  • Flexibele werktijden
  • Dagelijkse maaltijden en oneindig veel koffie en thee
  • Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen
  • Korting op een sportabonnement
  • Korting bij Bunk op eten, drinken en slapen (in alle vestigingen)
  • Gratis toegang tot de culturele events van Bunk
  • Maandelijkse MaMiBo
  • Toegang tot OpenUp - support voor mentale gezondheid

Vereisten

Je vindt Bunk leuk!

of