Toekomstig Talent Gezocht - Bar Medewerker (FT/PT) - BUNK Utrecht

Omschrijving

LET OP - DEZE VACATURE IS VOOR IN DE TOEKOMST

Wij zijn opzoek naar nieuwe bartalenten voor zowel door de weeks als in het weekend. We kunnen niet wachten om onze deuren te openen! Maar wanneer het zover is, hebben we natuurlijk mensen nodig. Een flink aantal mensen die uit het juiste BUNK-hout gesneden zijn. Veel van deze toppers zitten nu thuis op de bank. Dus leek het ons wel zo slim om alvast een talentpool te creëren waar jij je CV met een overtuigende motivatie kan achterlaten. Zodat, mochten wij binnenkort weer opengaan, wij je als eerste kunnen bellen om bij BUNK aan de slag te gaan.


Wat is BUNK Hotels?

BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door betaalbare luxe kamers te combineren met slim ontworpen privé pods. We hebben twee monumentale kerken omgebouwd tot ontmoetingsplek voor reizigers, buurtbewoners en artiesten. Werkelijk iedereen is welkom op de evenementen in ons duurzame restaurant en in de andere gemeenschappelijke ruimtes.

Bij BUNK is comfort en design ook toegankelijk voor mensen zonder dikke portemonnee. Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden en onze gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. En met een team van persoonlijkheden dat de kunst verstaat om topservice te verlenen en toch zichzelf te blijven.


Functieomschrijving
Het middelpunt van het restaurant, dat ben jij als barmedewerker bij BUNK. Je begroet de gasten bij binnenkomst en zorgt ervoor dat zij zich meteen op hun gemak voelen. Sociaal en energiek zijn vaardigheden die voor jou als vanzelfsprekend zijn.

Als de gast zijn/haar plekje in het restaurant heeft gevonden en wordt geholpen door een van onze fantastische medewerkers van de bediening dan is het tijd voor het echte werk. Van koffies en huisgemaakte limonades tot lokale bieren en cocktails. Jij draait nergens je hand voor om en je kan in een mum van tijd alles klaarzetten. Je kennis over de dranken die BUNK serveert is oneindig en jij weet wat de gast wil (zonder dat hij/zij dat zelf weet). Het maakt voor jou niet uit of jij nou alleen of samen werkt achter de bar, je houdt van afwisseling en bent je bewust dat elke dag anders is.

Vereisten

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een dienstverlenende sector.
  • Algemene kennis van bieren, wijnen en sterke dranken.
  • Ervaring met hoog tempo werken achter een bar.
  • Je weet hoe te handelen als er een ongeval gebeurt.
  • Je bent flexibel, wanneer de zon (niet) schijnt ben jij aan het werk.
  • Je bent een harde werker. Ook wanneer de zon ondergaat ben jij nog aan het werk. Lange shifts horen er ook bij.
  • Je bent sociaalvaardig en vindt het leuk om het iedereen naar de zin te maken.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
  • We zoeken meerdere mensen voor weekenden en door de weeks, veel en weinig uur.