Restaurant Manager

Omschrijving

Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden en onze gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. En dat blijft niet onopgemerkt; inmiddels is BUNK een prijswinnend hotel- en restaurantconcept. Zo hebben wij net een prestigieuze HOSCAR in de wacht gesleept als 'Most Extraordinary Innovation Hostel'. We zijn door de Travel & Hospitality Awards uitgeroepen tot het meest unieke hotel van het jaar 2021 en direct na onze start in 2019 hebben we de 'Beste Hospitality Concept' Award van Entree Magazine mogen ontvangen. Wat ons uniek maakt is dat bij BUNK Hotels comfort en design ook toegankelijk is voor mensen zonder dikke portemonnee. Maar bovenal zijn wij vooral geen standaardhotel. We zijn een ontmoetingsplek voor iedereen, we noemen het ook wel het buurthuis 2.0.


What the BUNK?

In hartje Utrecht runnen wij een gezellig restaurant in de monumentale Westerkerk met zelf gebrouwen bier op de tap, betaalbare gerechten op ons gevarieerde menu en lange tafels voor etentjes, drankjes, vergaderingen of zomaar een praatje.
Een uitgebreid cultureel programma is een belangrijk onderdeel van ons succes. We hebben in de tijd voor Corona vele fantastische artiesten mogen ontvangen in onze ruimte; de lancering van het nieuwe album van Chef's Special, een FUNK avond met Three Little Clouds of een concert op het monumentale orgel. Minimaal 4 keer per week staat er bij BUNK iets bijzonders op het programma.Zelf zijn we niet religieus. Maar we hebben wel van die principes: Onze kerkdeuren staan altijd open, voor iedereen. Zelfs tijdens de optredens en exposities die we organiseren met lokale kunstenaars, is de toegang altijd laagdrempelig en bovendien bijna altijd kosteloos


Functieomschrijving 

Wat zou de Food & Beverage Manager moeten zonder zijn sidekick? Als een regelrechte ster in service en management ben jij onmisbaar. Jij bent in staat om het restaurant zo te runnen dat zelfs de meest veeleisende gasten met een doggybag vol lof weglopen. Als er zoiets bestaat als een alziend oog, dan heb jij er twee. Jij ziet de ontbrekende lepel op tafel 69, wachttijden voordat ze ontstaan, of inkomsten voldoen aan de dagelijkse verwachtingen en van die dingen die niemand anders kan voorzien. Ondertussen coach je het team tot onverwacht grote prestaties. Jij blijft aan het werk totdat alles is gedaan. Maar je realiseert je ook dat je alles alleen op tijd gedaan kan krijgen als iedereen samenwerkt. Dus weet je het team elke dag weer te motiveren om net dat stapje harder te lopen, ook als de zaak even niet zo loopt als verwacht.

Vereisten

  • Je bent klaar voor je volgende avontuur, na 3-5 jaar (management)ervaring in een restaurant
  • Je hebt ervaring in leiding geven aan een groot team en met mensen werken geeft je energie.
  • Je hebt ervaring in het managen van (gezonde)cijfers (inslag, payroll, productiviteit).
  • Je bent vaardig in het werken op een computer en hebt ervaring in het werken met word, excel etc.
  • Je hebt een goede kennis wat betreft F&B - wijnen & spijzen.
  • Je bent flexibel en wil geen 9.00 tot 17.00 baan.
  • Je bent sociaal vaardig en vindt het leuk om het iedereen naar de zin te maken.
  • Je hebt BHV en het Sociale Hygiene Certificaat met vlag en wimpel gehaald
  • Je health- en safety standaarden zijn hoger dan beschreven in onze verzekering
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.