Skip to content

Ontbijtmedewerker Restaurant (PT/FT) | Amsterdam

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamRESTAURANT

Functieomschrijving

Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden en onze gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. En dat blijft niet onopgemerkt; inmiddels is BUNK een prijswinnend hospitalityconcept. Wij zij geen standaard hotel met een restaurant. Wij zijn een buurthuis 2.0. Ons restaurant wordt een ontmoetingsplek voor Amsterdammers, met daarnaast een ho(s)tel voor wereldreizigers. Werkelijk iedereen is welkom op de culturele evenementen in ons duurzame restaurant en in de andere gemeenschappelijke ruimtes. Wij zijn net weer open en zoeken persoonlijkheden die de kunst verstaan om topservice te verlenen en toch zichzelf te blijven om ons team te versterken.

In Amsterdam Noord zijn wij geopend als een gezellig restaurant in een monumentale kerk met zelf gebrouwen bier op de tap, betaalbare gerechten op ons gevarieerde menu en lange tafels voor etentjes, drankjes, vergaderingen of zomaar een praatje. Een uitgebreid cultureel programma is een belangrijk onderdeel van ons succes.


Functieomschrijving

Stiekem is het misschien wel onze allerleukste functie, want met de (te) gekke gasten in ons restaurant maak je elke keer wat anders mee. Je bent de uitbater van onze plek en verantwoordelijk voor de hele toko! Je bent in staat om te schakelen tussen verschillende afdelingen. Jij hebt de mensenkennis om te dealen met zowel internationale hipsters als lokale hippies. Jij bent verantwoordelijk voor het verzorgen van het ontbijt en lunch van alle gasten. Bij jou voelen ze zich allemaal thuis en je kent al hun wensen. En gelukkig kan jij jezelf ook thuis voelen, want wij doen niet aan bedrijfskleding, en je krijgt de vrijheid om te zijn wie je bent. Ook ken jij de kaart en sta jij altijd klaar met een suggestie mocht dat nodig zijn. Ondertussen ben je een keiharde werker die een fijne indruk achterlaat zonder zichzelf op te dringen. Want je bent extravert, maar hebt geen groot ego. Je verhoogt altijd de sfeer en je zet schouders eronder als een van je collega's even iets heeft laten vallen, of het nou een steekje is of een dienblad. Dat is de gastvrijheid die we van jou verwachten om uit te stralen als je bij BUNK aan het werk bent.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een baan met leuke collega's in een hecht team;
 • Een goed salaris;
 • Goeie fooien, vaak > 2,- per uur;
 • Flexibiliteit;
 • Werken in een mooie omgeving;
 • Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen;
 • Korting op een Onefit sport abonnement;
 • Een pensioenregeling;
 • Korting bij BUNK op eten, drinken & slapen;
 • Gratis toegang bij de culturele events van BUNK;
 • Maandelijkse MaMiBo.

Vereisten

· Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een dienstverlenende sector.

· Algemene kennis van F&B - wijnen & spijzen.

· Je weet hoe te handelen als er een ongeval gebeurt.

· Ook bij lastige gasten blijf je rustig en vriendelijk.

· Je bent een harde werker.

· Je bent sociaal vaardig en vindt het leuk om het iedereen naar de zin te maken.

· Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

of