Medewerker Bediening - (FULLTIME) BUNK Utrecht

Omschrijving

Wij zijn altijd op zoek naar talent. En wanneer de versoepelingen door zetten hebben we natuurlijk mensen nodig. Een flink aantal mensen die uit het juiste BUNK-hout gesneden zijn. Wij zoeken een team van persoonlijkheden dat de kunst verstaat om topservice te verlenen en toch zichzelf te blijven.

Wat is BUNK?

Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden en onze gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. En dat blijft niet onopgemerkt; inmiddels zijn wij een prijswinnend hotel- en restaurantconcept.  Zo hebben wij net de prestigieuze HOSCARS in de wacht gesleept met de 'Most Extraordinary Innovation Hostel'. We zijn door de Travel & Hospitality Awards uitgeroepen tot het meest unieke hotel van het jaar 2021 en in 2019 hebben we de 'beste hotel concept' award van Entree Magazine mogen ontvangen. Wat ons uniek maakt is dat bij BUNK comfort en design ook toegankelijk voor mensen zonder dikke portemonnee. Maar bovenal, zijn wij vooral geen standaardhotel. We zijn een ontmoetingsplek voor iedereen, we noemen het ook wel het buurthuis 2.0.

BUNK


Wat is BUNK Restaurant Utrecht?

In hartje Utrecht runnen wij een gezellig restaurant in de monumentale Westerkerk met zelf gebrouwen bier op de tap, betaalbare gerechten op ons gevarieerde menu en lange tafels voor etentjes, drankjes, vergaderingen of zomaar een praatje.
Een uitgebreid cultureel programma is een belangrijk onderdeel van ons succes. We hebben in de tijd voor Corona vele fantastische artiesten mogen ontvangen in onze ruimte; de lancering van het nieuwe album van Chef's Special, een FUNK avond met Three Little Clouds of een concert op het monumentale orgel. Minimaal 4 keer per week staat er bij BUNK iets bijzonders op het programma.Zelf zijn we niet religieus. Maar we hebben wel van die principes: Onze kerkdeuren staan altijd open, voor iedereen. Zelfs tijdens de optredens en exposities die we organiseren met lokale kunstenaars, is de toegang altijd laagdrempelig en bovendien bijna altijd kosteloos.


Three Little Clouds @ BUNK

Functieomschrijving
Stiekem is het misschien wel onze allerleukste functie. Want met de (te) gekke gasten in ons restaurant maak je elke dag weer wat anders mee. Je bent de uitbater van onze plek en verantwoordelijk voor de hele toko! Je bent in staat om te schakelen tussen verschillende afdelingen. Jij hebt de mensenkennis om te dealen met zowel internationale hipsters als lokale hippies. Je bedient borrelaars en vergaderaars, daghappers en fijnproevers. Bij jou voelen ze zich allemaal thuis en je kent al hun wensen. En gelukkig kan jij jezelf ook thuis voelen, want wij doen niet aan bedrijfskleding, en krijg je de vrijheid om te zijn wie je bent. Ook ken jij de kaart en sta jij altijd klaar met een suggestie mocht dat nodig zijn. Ondertussen ben je een keiharde werker die een fijne indruk achterlaat zonder zichzelf op te dringen. Want je bent extravert, maar hebt geen groot ego. Je verhoogt altijd de sfeer en je zet schouders eronder als een van je collega's even iets heeft laten vallen, of het nou een steekje is of een dienblad. Dat is de gastvrijheid die we van jou verwachten om uit te stralen als je bij BUNK aan het werk bent. 


Wat bieden wij jou?

- Een bijzondere plek om te werken, in de Westerkerk!

- Trainingen en doorgroeimogelijkheden

- Jouw mening is voor ons heel belangrijk! We geven je vrijheid en medezeggenschap

- Marktconforme arbeidsvoorwaarden + secundaire arbeidsvoorwaarden

- Leuke teamborrels, hier leer je je collega's pas echt goed kennen

Vereisten

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een dienstverlenende sector.
  • Algemene kennis van F&B - wijnen & spijzen.
  • Je weet hoe te handelen als er een ongeval gebeurt.
  • Ook bij lastige gasten blijf je rustig en vriendelijk.
  • Je bent flexibel, wanneer de zon (niet) schijnt ben jij aan het werk
  • Je bent een harde werker. Ook wanneer de zon ondergaat ben jij nog aan het werk. Lange shifts horen er ook bij.
  • Je bent sociaalvaardig en vindt het leuk om het iedereen naar de zin te maken.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.