Keuken Medewerker FT

Omschrijving

Waar is het feestje? Of je nou op een huisfeestje bent of in het restaurant van een hotel, jij weet als geen ander dat het feestje altijd in de keuken te vinden is. Het verschil is wel dat je in een keuken een stuk harder moet werken. Dus deins jij er niet voor terug om je handen uit de mouwen te steken. Jij weet altijd waar al het kookgerei ligt én hoe je het moet gebruiken om heerlijk te koken. Jij maakt iedereen blij met jouw zichtbare liefde voor eten, schone werkwijze en strakke presentatie. Onze keuken begint al vroeg, dus moet je flexibel zijn wanneer je wordt ingeroosterd. Ontbijtshifts horen er nou eenmaal bij. BUNK's leuke arbeidsvoorwaarden gelukkig ook.

Vereisten

  • Je hebt verstand van koken
  • Je wilt nieuwe dingen leren in de keuken
  • Je hebt algemene kennis van hygiene standaarden (zoals HACCP)
  • Je spreekt Nederlands en/of Engels
  • Je bent een echte foodie en nieuwsgierig om nog meer over koken te weten te komen.
  • Je werkt met de tips van de (sous-)chefs en zet die om in complimenten de volgende dag.

 

BUNK 7 WONDERS

Bij ons gaan de dingen net iets anders dan bij andere hotels. Om ons team bij elkaar te krijgen en op volle kracht te laten draaien, hebben we op onze wereldreizen 7 wonderlijke basisprincipes verzameld die bepalen hoe we onze zaak runnen. Een goede zaak. Ook voor onze collega's.

 

HOSPITALITY
Voor ons is hospitality geen industrie, maar een motivatie. Gastvrij, dat willen wij gewoon zijn. Niet omdat we dat op een school hebben geleerd, maar omdat we ergens in de wereld ooit ruimhartige gastvrijheid hebben ervaren. Aan ons nu de beurt om die terug te geven. Klinkt dat herkenbaar?

 

VERTROUWEN
Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. En ook zijn collega's. Gelukkig zijn wij geen control freaks. We vertrouwen erop dat je een betere gastheer bent als je gewoon jezelf mag zijn. Behandel de gasten dus maar op jouw manier. Het hoeft bij ons niet volgens het boekje. Dat boekje bestaat trouwens toch niet.

 

FOUTEN
Bij ons werken mensen. En mensen maken fouten. Zeker als ze initiatief tonen. Dus fouten maken, dat hoort bij ons werk. Zolang je maar van je fouten wil leren, hebben we liever dat je ze achteraf rechtzet dan dat je je assertieve instelling helemaal laat varen.

 

PASSIE
Wat jou beweegt, zal ook anderen bewegen. Of je nou muziekfreak, foodie of fashionista bent, jij zal de stad kennen als geen ander. En als jij je vrij voelt om die passie met onze gasten te delen, wordt jullie band waarschijnlijk een stuk interessanter. En persoonlijker.

 

PERSOONLIJKHEID
Wat zou personeel zijn zonder persoonlijkheid? Wij hebben liever iemand met een interessant levensverhaal dan iemand met alleen maar de juiste diploma's. Want als jij ons weet te verwonderen met je verhalen, dan zal je de gasten vast ook een onvergetelijke tijd bezorgen.

 

KUNST
Een fundamenteel onderdeel van BUNK is kunst. Wij waarderen onze relaties met lokale kunstenaars en hun moed om zichzelf uit te drukken. Wij verwachten van jou hetzelfde respect. Zonder hen geen kunst. En zoals een wijs man ooit zei, zonder kunst is het leven slechts een doodsaaie stapel rekeningen en deadlines.

 

TEAMWORK
Individuele vrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Maar wij zijn ook deel van een team. Dus respecteren we elkaar terwijl we toewerken naar een gezamenlijk doel. En wanneer we dat doel bereiken, zullen we dat ook samen vieren.