Front Office Stage - BUNK Utrecht

Omschrijving

Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden en onze gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. En dat blijft niet onopgemerkt; inmiddels is BUNK een prijswinnend hotel- en restaurantconcept. Zo hebben wij net een prestigieuze HOSCAR in de wacht gesleept als 'Most Extraordinary Innovation Hostel'. We zijn door de Travel & Hospitality Awards uitgeroepen tot het meest unieke hotel van het jaar 2021 en direct na onze start in 2019 hebben we de 'Beste Hospitality Concept' Award van Entree Magazine mogen ontvangen. Wat ons uniek maakt is dat bij BUNK Hotels comfort en design ook toegankelijk is voor mensen zonder dikke portemonnee. Maar bovenal zijn wij vooral geen standaardhotel. We zijn een ontmoetingsplek voor iedereen, we noemen het ook wel het buurthuis 2.0. 

Functieomschrijving

Elke gast die binnenkomt buitengewoon blij maken, dat is waar gastvrijheid om draait. Met dit in je achterhoofd en een glimlach op je gezicht hou jij de BUNK-lobby draaiende. Elke dag is anders en elke situatie ben jij al multitaskend de baas, samen met de andere hosts.

ADR, OCC en RevPar? Jij weet wat we ermee bedoelen en hoe je ze moet gebruiken om onze hoteloperatie grondig te maximaliseren. Je hebt de gedeelde verantwoordelijkheid voor de rooms afdeling, schakelt dagelijks met onze externe housekeeping partij en zorgt ervoor dat elke kamer weer spik en span in orde is.

Jij deelt alle ins en outs van de stad met de gasten. Underground feestjes zijn voor jou geen geheim en pop-up fashionwinkels voor jou geen nieuwtje. Jij kent iedereens naam achterstevoren, kan jongleren met loodzware bagage en lost reizigersproblemen op in natuurlijk spraakwater met een sterk staaltje daadkracht.
En je neemt verantwoordelijkheid voor de veiligheid van iedereen die zich in het gebouw bevindt. Je hebt je BHV-diploma in je achterzak, kent de veiligheidsprocedures uit je hoofd en staat je mannetje in noodsituaties.

Vereisten

Arbeidsvoorwaarden:

  • Een baan met leuke collega's in een hecht team;
  • Werken in een mooie omgeving;
  • Flexibiliteit;
  • Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen;
  • €500 stagevergoeding;
  • Korting bij BUNK op eten & drinken
  • Gratis toegang bij de culturele events van BUNK
  • Maandelijkse MaMiBo