Food & Beverage Manager

Omschrijving

Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden en onze gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. En dat blijft niet onopgemerkt; inmiddels is BUNK een prijswinnend hotel- en restaurantconcept. Zo hebben wij net een prestigieuze HOSCAR in de wacht gesleept als 'Most Extraordinary Innovation Hostel'. We zijn door de Travel & Hospitality Awards uitgeroepen tot het meest unieke hotel van het jaar 2021 en direct na onze start in 2019 hebben we de 'Beste Hospitality Concept' Award van Entree Magazine mogen ontvangen. Wat ons uniek maakt is dat bij BUNK Hotels comfort en design ook toegankelijk is voor mensen zonder dikke portemonnee. Maar bovenal zijn wij vooral geen standaardhotel. We zijn een ontmoetingsplek voor iedereen, we noemen het ook wel het buurthuis 2.0.


What the BUNK?

In hartje Utrecht runnen wij een gezellig restaurant in de monumentale Westerkerk met zelf gebrouwen bier op de tap, betaalbare gerechten op ons gevarieerde menu en lange tafels voor etentjes, drankjes, vergaderingen of zomaar een praatje.
Een uitgebreid cultureel programma is een belangrijk onderdeel van ons succes. We hebben in de tijd voor Corona vele fantastische artiesten mogen ontvangen in onze ruimte; de lancering van het nieuwe album van Chef's Special, een FUNK avond met Three Little Clouds of een concert op het monumentale orgel. Minimaal 4 keer per week staat er bij BUNK iets bijzonders op het programma.Zelf zijn we niet religieus. Maar we hebben wel van die principes: Onze kerkdeuren staan altijd open, voor iedereen. Zelfs tijdens de optredens en exposities die we organiseren met lokale kunstenaars, is de toegang altijd laagdrempelig en bovendien bijna altijd kosteloos.


BUNK

Functieomschrijving

FB MANAGER. Jou hoeven we natuurlijk niet te vertellen dat deze vacature niks met FaceBook te maken heeft. Deze functie draait om Food & Beverage, en dat doet jouw passie zeker ook. Als FB manager ben jij de eindbaas over het restaurant- en keukenteam en knoop je alle losse eindjes van deze cruciale operatie aan elkaar. Daarbij werk je nauw samen met de Head Chef en de supervisors van het restaurant team.

De diversiteit in dit team van zo’n 20 persoonlijkheden is wat BUNK uniek maakt. Als sfeerbeheerder van dit team ga je voor een gezonde balans, constante focus, transparante communicatie en vooral heel veel plezier. Daarbij regel je de teamuitjes, trainingen en andere ontwikkelingsmogelijkheden. Je bent deels verantwoordelijk voor het werven en aannemen van nieuw personeel. Ondertussen zorg je dat het financiële plaatje klopt: je houdt de productiviteit op peil, je verklaart elke maand de P&L en je bewaakt de COS. Beter is het als je deze afkortingen al kent, google ze anders maar even.

Het restaurant van BUNK heeft een gemeenschappelijk concept. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar we bedoelen het vrij concreet. Ons restaurant vormt een open gemeenschap. Eentje waar internationale gasten, lokale leveranciers en betrokken buren samenkomen. Zo'n gemeenschap scheppen is een van jouw grote dromen. Jij kent iedereen, en iedereen kent jou, als het gezicht van het restaurant. Een gezicht met een vriendelijke uitstraling, een luisterend oor en een neus voor kansen in de markt. En achter dit gezicht gaat een veelzijdig persoon schuil: een food fanaat, een bierguru, energiebal, een bezige business bij, een humaan mens, een informele streber en stiekem ook een beetje een controlfreak.


Three Little Clouds @ BUNK


Wat bieden wij jou?

- Een bijzondere plek om te werken, in de Westerkerk!

- Trainingen en doorgroeimogelijkheden

- Jouw mening is voor ons heel belangrijk! We geven je vrijheid en medezeggenschap

- Marktconforme arbeidsvoorwaarden + secundaire arbeidsvoorwaarden

- Leuke teamborrels, hier leer je je collega's pas echt goed kennen

Vereisten

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke managende functie.
  • Je bent een ondernemer 
  • Je hebt ervaring in leiding geven aan een groot team en met mensen werken geeft je energie.
  • Je hebt ervaring in het managen van (gezonde)cijfers (inslag, payroll, productiviteit).
  • Je bent vaardig in het werken op een computer en hebt ervaring in het werken met word, excel etc. 
  • Algemene kennis van F&B - wijnen & spijzen.
  • Je bent flexibel en wil geen 9.00 tot 17.00 baan.
  • Je bent sociaal vaardig en vindt het leuk om het iedereen naar de zin te maken.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.