Bar Medewerker (FT/PT) - BUNK Utrecht

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar nieuwe bartalenten voor zowel door de weeks als in het weekend. We kunnen niet wachten om onze deuren te openen! Maar wanneer het zover is, hebben we natuurlijk mensen nodig. Een flink aantal mensen die uit het juiste BUNK-hout gesneden zijn. Wij zoeken een team van persoonlijkheden dat de kunst verstaat om topservice te verlenen en toch zichzelf te blijven.

BUNK


Wat is BUNK?

Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden en onze gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. En dat blijft niet onopgemerkt; inmiddels zijn wij een prijswinnend hotel- en restaurantconcept. Zo hebben wij net de prestigieuze HOSCARS in de wacht gesleept met de 'Most Extraordinary Innovation Hostel'. We zijn door de Travel & Hospitality Awards uitgeroepen tot het meest unieke hotel van het jaar 2021 en in 2019 hebben we de 'beste hotel concept' award van Entree Magazine mogen ontvangen. Wat ons uniek maakt is dat bij BUNK comfort en design ook toegankelijk voor mensen zonder dikke portemonnee. Maar bovenal, zijn wij vooral geen standaardhotel. We zijn een ontmoetingsplek voor iedereen, we noemen het ook wel het buurthuis 2.0.


Functieomschrijving
Het middelpunt van het restaurant, dat ben jij als barmedewerker bij BUNK. Je begroet de gasten bij binnenkomst en zorgt ervoor dat zij zich meteen op hun gemak voelen. Sociaal en energiek zijn vaardigheden die voor jou als vanzelfsprekend zijn.

Als de gast zijn/haar plekje in het restaurant heeft gevonden en wordt geholpen door een van onze fantastische medewerkers van de bediening dan is het tijd voor het echte werk. Van koffies en huisgemaakte limonades tot lokale bieren en cocktails. Jij draait nergens je hand voor om en je kan in een mum van tijd alles klaarzetten. Je kennis over de dranken die BUNK serveert is oneindig en jij weet wat de gast wil (zonder dat hij/zij dat zelf weet). Het maakt voor jou niet uit of jij nou alleen of samen werkt achter de bar, je houdt van afwisseling en bent je bewust dat elke dag anders is.

Vereisten

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een dienstverlenende sector.
  • Algemene kennis van bieren, wijnen en sterke dranken.
  • Ervaring met hoog tempo werken achter een bar.
  • Je weet hoe te handelen als er een ongeval gebeurt.
  • Je bent flexibel, wanneer de zon (niet) schijnt ben jij aan het werk.
  • Je bent een harde werker. Ook wanneer de zon ondergaat ben jij nog aan het werk. Lange shifts horen er ook bij.
  • Je bent sociaalvaardig en vindt het leuk om het iedereen naar de zin te maken.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
  • We zoeken meerdere mensen voor weekenden en door de weeks, veel en weinig uur.