Skip to content

Algemene Dienst Medewerker bij Bunk Utrecht

Utrecht, Utrecht, NederlandHOUSEKEEPING

Functieomschrijving

In het centrum van Utrecht vind je Bunk. In ons hotel zijn er 45 kamers en nog een hostel gedeelte wat bestaat uit unieke en innovatieve pods, waar wij gasten ontvangen van over de hele wereld voor een betaalbare prijs. Niet alleen bij gasten van ver weg zijn het hotel & hostel geliefd, maar ook bij mensen uit de buurt. Een hotel, een hostel of een restaurant betekent niets zonder de mensen die het draaiende houden: onze housekeepers zijn deze mensen die de wereld van Bunk laten draaien.


OVER JOU

Details zitten in de kleine dingen en jij bent iemand met een scherp oog voor details. Je bent een echte perfectionist: je mist nooit een stoffige hoek in de kamer en zorgt ervoor dat de zeep in de publieke ruimtes nooit leeg is, niets ontgaat jou. Bij jou is altijd alles spik en span zodat elke gast die Bunk bezoekt een onvergetelijke ervaring heeft. Alleen werken is boor jou geen probleem, eigenlijk vind je dat zelfs best fijn, maar je vindt het ook leuk om af en toe je collega’s in de housekeeping te helpen als dat nodig is. Hoewel je misschien een schoonmaakfreak bent, ben je ook iemand die erg van mensen houdt en daarom maak je ook graag een praatje met onze gasten die je de hele dag door tegenkomt in het gebouw.


OVER BUNK

In de monumentale kerken van Bunk vind je een fascinerende mix tussen een hostel, een hotel, een restaurant, een gemeenschappelijke ruimte, een kunstgalerie, een culturele evenementenlocatie, een reizigersparel en een favoriet bij de buurtbewoners. Zeker geen traditioneel hospitality concept dus. Ons merk is vooral gebouwd rondom persoonlijkheid, verbinding en verhalen. Eerder dan jarenlange werkervaring, hebben onze teamleden vooral gemeen dat ze van mensen houden en hen graag helpen. Of dit nu is door het delen van hun mooiste en beste tips voor een bezoek aan onze steden of door de beste ervaring op hun bord te creëren.


OVER BUNK UTRECHT

Dicht bij het Centraal Station hebben we de Westerkerk in Utrecht omgebouwd tot een bruisende ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt en van ver weg. Op een typische dag is onze monumentale kerkzaal gevuld met gasten die genieten van gerechten van over de hele wereld, bereid met zo veel mogelijk lokale ingrediënten (met een Bunk-twist, natuurlijk), flexwerkers die de laatste details van hun projecten afronden backpackers die voor een klein prijsje wat slaap inhalen in onze pods, cultuurliefhebbers die profiteren van onze gratis evenementen en nieuwsgierige reizigers, op weg naar avonturen voordat ze terugkeren naar hun kamers.


BENEFITS

 • Goed salaris boven horeca CAO
 • Good salary above the collective labor agreement
 • Flexible hours
 • Daily meals and an infinite amount of coffee and tea
 • Room to grow and develop yourself
 • Discount on a sports subscription
 • A good pension plan
 • Discount on food and drinks at Bunk
 • Free entry to Bunk's cultural events
 • Monthly mamibo (monthly drinks on Monday afternoon)
 • Access to OpenUp - mental health support

Vereisten

Je vindt Bunk leuk!

of

=