Skip to content

Stage Technische Dienst | Bunk Utrecht

Nederland, Utrecht, UtrechtMAINTENANCE

Functieomschrijving

Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden en onze gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. En dat blijft niet onopgemerkt; inmiddels is BUNK een prijswinnend hotel- en restaurantconcept. Zo hebben wij net direct na onze start in 2019 de 'Best Hospitality Concept' Award van Entree Magazine mogen ontvangen. Wat ons uniek maakt is dat bij BUNK Utrecht wij ons echt op de buurt richten. Maar bovenal zijn wij vooral geen standaard hotel met een restaurant. Wij zijn een buurthuis 2.0. Ons restaurant is een ontmoetingsplek voor Utrechters, met daarnaast nog hotelkamers voor wereldreizigers. In onze open keuken heb jij alle kans om deze gasten te ontmoeten terwijl je kan meegenieten van alle culturele events.

What the BUNK?

In hartje Utrecht runnen wij een gezellig restaurant in de monumentale Westerkerk met zelf gebrouwen bier op de tap, betaalbare gerechten op ons gevarieerde menu en lange tafels voor etentjes, drankjes, vergaderingen of zomaar een praatje.
Een uitgebreid cultureel programma is een belangrijk onderdeel van ons succes. Minimaal 4 keer per week staat er bij BUNK iets bijzonders op het programma.

Functieomschrijving

Dankzij je altijd behulpzame attitude weet jij ervoor te zorgen dat de hotels als een geoliede machine kunnen draaien. Jij houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken en vind het daarnaast belangrijk om klaar te staan voor gasten en collega’s. Geen dag is hetzelfde; van eenvoudige reparaties in hotelkamers tot grote klussen, jij gaat geen uitdaging uit de weg. Wanneer de receptie je vertelt dat de verlichting in de kamer van de gast niet meer werkt, sta jij klaar om dit in fiksen. Jij houdt ervan om het zo aangenaam mogelijk te maken voor de gast en klaar te staan om je collega’s te helpen waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor het opheffen en uitvoeren van eenvoudige reparaties aan apparatuur, installaties, voorzieningen in de bedrijfsafdelingen, gastenkamers en algemene ruimten op diverse technische vakgebieden. Onder de leiding van de Maintenance Manager zorg je ervoor dat alle werkzaamheden met precisie worden uitgevoerd.

Arbeidsvoorwaarden

Een baan met leuke collega's in een hecht team.

Flexibele werktijden.

Dagelijkse maaltijden en oneindig veel koffie en thee.

Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Korting bij BUNK op eten & drinken.

Gratis toegang bij de culturele events van BUNK.

Maandelijkse MaMiBo

Korting op je sportabbonement bij Onefit

Vereisten

Vereisten

Je werkt precies, bent praktisch ingesteld en hebt een flink dosis doorzettingsvermogen;

Je hebt goede actieve kennis van algemeen onderhoud en technisch werk;

Je staat altijd klaar voor gasten en collega’s;

Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig prima werken;

Je kunt goed omgaan met drukte en houd altijd je hoofd koel;

Je hebt een flexibele houding en staat bekend om je improvisatie- en innovatievermogen;

Je woont in (de buurt van) Utrecht;

of