Skip to content

Rooms Manager

Nederland, Utrecht, UtrechtHOTEL

Functieomschrijving

OVER BUNK

BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door betaalbare luxe kamers te combineren met slim ontworpen privé pods. Twee kerken die zijn omgebouwd tot ontmoetingsplek voor reizigers, buurtbewoners en artiesten. Verbinden en verwonderen is waar BUNK voor staat en dat blijft niet onopgemerkt. BUNK heeft de prijs voor ‘Best Hotel Concept’ bij de Entree Awards 2019 gewonnen, een prestigieuze vakprijs voor de horeca.


WAT GA JE DOEN

BUNK wil de favoriete plek worden van zoveel mogelijk mensen. In het nastreven van deze doelstelling vervul jij de hoofdrol. Jij bent het gezicht van de lobby, eentje met een eeuwige glimlach voor de gasten, de buren en natuurlijk je collega's.

Als Rooms Manager ben je verantwoordelijk voor de afdelingen front-office en housekeeping. Hiernaast ben je een belangrijke schakel voor de technische dienst, reserveringen en het (externe) revenue team. Je rapporteert direct aan de General Manager en je bent onderdeel van het Management Team.


ADR, OCC en RevPar? Jij weet wat we ermee bedoelen en hoe je ze moet gebruiken om onze bedrijfsresultaten grondig te maximaliseren. Zonder daarbij in te leveren op veiligheid, service, werksfeer of gasttevredenheid. Met de samenwerking van onze externe revenu partij weet jij elke dag de meest optimale omzet te behalen.

Bij BUNK Utrecht wordt de hele dag de deur platgelopen. Als rolmodel en teamleider van de BUNK Front of House Crew zorg jij dat de hosts al onze hotel- en restaurantgasten goed verwelkomen en iedereen op zijn eigen manier. De kracht van BUNK ligt hem vooral in het feit dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Aan jou de schone taak om ervoor te zorgen dat iedereen bij BUNK wordt verwonderd. Dat doe je door de juiste trainingen te geven met de juiste BUNK-spirit en iedereen zich gewaardeerd en op zijn plek laten voelen.

Je bent goed op de hoogte van de programma van BUNK Culture en zorgt de kunst en activiteiten bij de gasten én bij het team leven. We hebben het hier niet alleen over de “zachte kant”, uiteindelijk ben jij (mede)verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid van al onze gasten. Jij fungeert als aanspreekpunt bij calamiteiten en je weet wat te doen bij nood.

Hiernaast ben jij ook in charge over de housekeeping, die door onze eigen mensen gedraaid wordt. Hierin heb jij verstand van productiviteit en zie je de mogelijkheden om het werk nog effectiever te maken.

Voor beide afdelingen ben jij degene die het verschilt maakt voor onze mensen: Je luistert, je praat, je neemt mensen aan en zorgt dat ze verder groeien maar bovenal blij zijn met de werkplek en hun collega’s!

Vereisten

  • Je bent een expert als het aankomt op hospitality, gastvrijheid zit in jouw bloed
  • Minimum van 3 jaar managementervaring in de hotellerie
  • Afgeronde opleiding in hospitality (HHS of MHS)
  • Vloeiend in Nederlands en Engels
  • Teamplayer; Je klikt met iedereen en iedereen klikt met jou
  • Co-working; Samen met het team creëer je de meest mooie ideeën en laat je ze werken
  • Stressbestendig; Wanneer er crisis is weet jij hoe te handelen
  • Vakkennis; je weet om te gaan met een PMS. Wij werken met StayNTouch, maar elke ervaring met een PMS (zoals Opera of MEWS) is zeker een plus
  • Flexibiliteit, je werkt fulltime en vaak ook in de weekenden
  • Affiniteit met kunst en cultuur. Wij waarderen onze relaties met lokale kunstenaars en hun moed om zichzelf uit te drukken. Wij verwachten van jou hetzelfde respect.
  • Woonachtig in Utrecht of omgeving.

of