Skip to content

Medewerker Bediening (FT/PT) - BUNK Utrecht

Nederland, Utrecht, UtrechtRESTAURANT

Functieomschrijving

Wat is BUNK Hotels?

BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door betaalbare luxe kamers te combineren met slim ontworpen privé pods. We hebben twee monumentale kerken omgebouwd tot ontmoetingsplek voor reizigers, buurtbewoners en artiesten. Werkelijk iedereen is welkom op de evenementen in ons duurzame restaurant en in de andere gemeenschappelijke ruimtes.

Bij BUNK is comfort en design ook toegankelijk voor mensen zonder dikke portemonnee. Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden en onze gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. En met een team van persoonlijkheden dat de kunst verstaat om topservice te verlenen en toch zichzelf te blijven.


Functieomschrijving
Toegegeven: heel leuk klinkt het niet - medewerker bediening. Maar stiekem is het misschien wel onze allerleukste functie. Want met de (te) gekke gasten in ons restaurant maak je elke dag weer wat anders mee.
Jij hebt de mensenkennis om te dealen met zowel internationale hipsters als lokale hippies. Je bedient borrelaars en vergaderaars, daghappers en fijnproevers. Bij jou voelen ze zich allemaal thuis en je kent al hun wensen. Ook ken jij de kaart en sta jij altijd klaar met een suggestie mocht dat nodig zijn. Ondertussen ben je een keiharde werker die een fijne indruk achterlaat zonder zichzelf op te dringen. Want je bent extravert, maar hebt geen groot ego. Je verhoogt altijd de sfeer en je zet schouders eronder als een van je collega's even iets heeft laten vallen, of het nou een steekje is of een dienblad.

Vereisten

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een dienstverlenende sector.
  • Algemene kennis van F&B - wijnen & spijzen.
  • Je weet hoe te handelen als er een ongeval gebeurt.
  • Ook bij lastige gasten blijf je rustig en vriendelijk.
  • Je bent flexibel, wanneer de zon (niet) schijnt ben jij aan het werk
  • Je bent een harde werker. Ook wanneer de zon ondergaat ben jij nog aan het werk. Lange shifts horen er ook bij.
  • Je bent sociaalvaardig en vindt het leuk om het iedereen naar de zin te maken.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

of