Skip to content

Finance Assistant | BUNK Hotels

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 2.150 - € 3.000 per maandFINANCE

Functieomschrijving

Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden en onze gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. En dat blijft niet onopgemerkt; inmiddels is BUNK een prijswinnend hotel- en restaurantconcept. Zo hebben wij net een prestigieuze HOSCAR in de wacht gesleept als 'Most Extraordinary Innovation Hostel'. We zijn door de Travel & Hospitality Awards uitgeroepen tot het meest unieke hotel van het jaar 2021 en direct na onze start in 2019 hebben we de 'Beste Hospitality Concept' Award van Entree Magazine mogen ontvangen. Wat ons uniek maakt is dat bij BUNK Hotels comfort en design ook toegankelijk is voor mensen zonder dikke portemonnee. Maar bovenal zijn wij vooral geen standaardhotel. We zijn een ontmoetingsplek voor iedereen, we noemen het ook wel het buurthuis 2.0.What the BUNK?

BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door betaalbare luxe kamers te combineren met slim ontworpen privé pods. We hebben twee monumentale kerken omgebouwd tot ontmoetingsplek voor reizigers, buurtbewoners en artiesten. Werkelijk iedereen is welkom op de evenementen in ons duurzame restaurant en in de andere gemeenschappelijke ruimtes.

Bij BUNK is comfort en design ook toegankelijk voor mensen zonder dikke portemonnee. Wij willen gastvrijheid opnieuw uitvinden en onze gasten verwonderen met kunst, oprechte vriendelijkheid en (h)eerlijke voeding. En met een team van persoonlijkheden dat de kunst verstaat om topservice te verlenen en toch zichzelf te blijven. Jouw expertise ligt op het cijfermatige vlak en je hebt de kennis en ervaring die nodig is om de administraties zelfstandig, juist en volledig te voeren.


Functieomschrijving

Als Finance Assistant heb je een ondersteunende en meewerkende rol bij het uitvoeren van de financiële administratie van onze beide hotels. Samen met je collega’s draag je zorg voor de juiste, tijdige en volledige verwerking van de complete administratie.


In deze brede functie houd jij je bezig met factuur-, kas- en bankverwerking, debiteuren- en crediteurenbeheer, het klaarzetten van betalingen en controle van kaartbetalingen. Daarnaast ben je telefonisch en per e-mail verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen met betrekking tot de financiële administratie. Ook zul je meehelpen met de maandafsluitingen, voorbereiden van (non-) financiële analyses en diverse balanscontroles. Zoals je ziet zijn dit bijna alle onderdelen van een financiële afdeling. Daarnaast zul je voor een mooie toekomst van de afdeling van Bunk Hotels meehelpen aan projecten op het gebied van verbeteren van de administratievoering.


Zelfstandigheid en accuratesse zitten in je bloed. Problemen ga je niet uit de weg en zie jij als een uitdaging. Je bent positief, hardwerkend en bereid om jouw werkzaamheden (en daarmee de afdeling) naar een hoger niveau te tillen. De ideale persoon is een teamspeler, iemand die graag in contact is met mensen en van nature nieuwsgierig is naar hetgeen andere collega’s doen. Binnen Bunk wordt jouw inbreng en drang tot verbeteren gewaardeerd.


Arbeidsvoorwaarden

Een baan met leuke collega's in een hecht team

Goed salaris boven horeca CAO
Remote werken in overleg
Dagelijkse maaltijden en oneindig veel koffie en thee
Ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen
Een pensioenregeling
Korting bij BUNK op eten & drinken
Gratis toegang bij de culturele events van Bunk
Maandelijkse MaMiBo
Korting op je sportabonnement bij Onefit

Vereisten

Je beschikt over (aantoonbare) relevante werkervaring en kunt zelfstandig een administratie voeren

Afgeronde (administratieve) opleiding op MBO/HBO niveau met een HBO werk- en denkniveau

Cijfermatig inzicht, ordelijkheid en nauwkeurigheid voor het op de juiste wijze verwerken van een diversiteit aan gegevens

Kwaliteitsgericht en een teamplayer

Ervaring in de hotellerie /hospitality zien wij als een voordeel

Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels

Goede Excel skills is een pré

of